En wat is dan het verhaal achter Meubels en Fabels?

Altijd op zoek naar creativiteit, dynamiek en afwisseling. Veel dingen uitgeprobeerd, van internationaal trainer procesmanagement, fondsenwerver, coach van kunstenaars, projectmanager in verschillende projecten, tot eigenaar van een stichting.

En toen van de één op de andere dag besloten om een busje te kopen en tweedehands meubels te kopen en verkopen. Dat was het begin van Meubels En Fabels. En het einde van mijn gezoek.

Nou ja, van de één of de andere dag…..dat is niet zo want retro, curiosa, aparte of ronduit rare meubels of voorwerpen hebben altijd mijn aandacht getrokken. Ik denk dat het de passie is voor het vinden van een origineel, eigenzinnig meubelstuk en de nieuwsgierigheid naar het verhaal achter de meubels wat mij drijft.

Mijn stijl? Niet in te kaderen, als het maar authentieke en on-alledaagse meubels zijn waarbij bij het zien ervan het verhaal al is ontstaan.

En verder? Houd ik van lopen, liggen, rennen op het strand, kan ik uitkijken naar een lekker maaltje, moet ik vaker een goed vuurtje stoken, vind ik de boeken van Astrid Lindgren nog steeds de beste kinderboeken die er zijn, word ik instant gelukkig van dansen, zou ik willen dat ik minder vaak dingen laat vallen, kwijtraak of kapotmaak, huil ik bij mooie muziek, lach ik om Ricky Gervais van The Office, zeg ik mijn leeftijd lekker niet, denk ik erover om een hond te kopen en woon ik in het leukste hippie huisje van Egmond-Binnen.

Graag tot ziens in ons (tijdelijke)winkelpand in Castricum!

Groet Nathalie Naus