Meubels En Fabels is voor een groot deel tot stand gekomen door dienst & wederdienst. Gestart met een klein budget, maar met het besef dat naast geld veel anders te bieden is. Zo is onze huisstijl ontwikkeld in ruil voor een meubelstuk met fabel.
En mochten we voor de fotoshoots in de loods (die intussen is vervangen door een winkelpand in Castricum) prachtig vinyl uitzoeken in ruil voor het plaatsen van een logo op de website. Ook maakte Meubels En Fabels gebruik van een geweldige loods bij een boerderij in ruil voor klussen op het erf. Intussen zitten we in een winkelpand dat tijdelijk beschikbaar is gesteld tegen een anti-kraaktarief.

Meubels En Fabels werkt samen met onder meer inkopers, verkopers, verzamelaars, toneelschrijvers, meubelmakers, creatieve & grappige geesten, rommelaars, gestructureerde mensen, zakelijke types, fotografen en kunstenaars.

Meubels En Fabels weet de waarde van samenwerking en staat daarom altijd hiervoor open. Ben jij verzamelaar, koop je in, heb je een webshop, winkel of loods? Misschien dat we iets voor elkaar kunnen doen, al is het maar alleen om elkaar te inspireren.

En bij deze wil ik Patrick van Pako Vloeren, Inge van JlinQ Design¬†en Josine en Peter van ‘de loods’, de eigenaren van de winkelpanden waar we gebruik van hebben mogen maken, vrijwilligers, stagiaires, behulpzame klanten hartelijk bedanken!